Gör det du gör bäst – det gör vi!

KåPI Tvätt är ett familjeägt textiltvätteri i Bengtsfors som ingår i Rikstvätt. Vår ambition är att göra Er verksamhet inom hotell, konferens eller restaurang enklare, lönsammare och effektivare. Vår affärsidé är att hyra ut textilier i bästa kvalitet, till ett bra koncept som passar Er.

Behöver du komfortabla, snygga och fräscha bäddtextilier, bordslinne, arbetskläder eller entrémattor står vi gärna till tjänst! Bli vår kund och du kan tryggt fokusera på det du gör bäst, och veta att vi gör detsamma. Vi är textiltvätteriet som har mer än 25 års erfarenhet av professionell textiltvätt och hundratals nöjda kunder. Fokusera på din verksamhet – inte tvätten! Den tar vi hand om.

VD berättar

I mer än 25 år har KåPi Tvätt arbetat med kvalificerad textilservice. Vi är ett familjeföretag som satsar allt vårt engagemang för att tillgodose dina unika behov – från liten till stor, från standard till special. ”Ingenting är omöjligt” gäller hos oss. Vi är din självklara samarbetspartner!

Idag är vi ca 100 anställda som levererar till över 600 kunder i Dalsland, Värmland, Bohuslän, Göteborg, Närke och större delen av Västergötland. Produktionen ligger på drygt 75 ton i veckan lågsäsong och 160 ton vid högsäsong. Vi är Rikstvätts representant i denna region, och både lokalt och regionalt erbjuder vi de bästa och mest flexibla textil- och leveranslösningarna.

Vi är miljömärkta enligt Svanen, vilket innebär att vi klarar deras hårda krav för energi- och vattenförbrukning, kemikalier, avfallshantering och emballage samt för eget gods. Vi är också mycket noga i valet av tvättmedel och med sortering för återvinning. Vi är även miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Hör gärna av dig och berätta om din verksamhet. Tillsammans kan vi garanterat hitta ett bra samarbete!

Välkommen till KåPI Tvätt!

Med vänliga hälsningar,
Kent Pettersson, KåPI Tvätt